Om Drawnobet

Stefan Österberg

Mellan åren 2000-2017 jobbade jag åt Svenska Spel där jag bland annat ansvarade för oddssättning inom sporter som ishockey, fotboll, tennis, alpint, friidrott, motorsport och melodifestivalen. Det gav mig 17 års erfarenhet inom sportsbetting. Sen våren 2021 är jag tillbaka hos Svenska Spel Sport & Casino men med inriktning mot svenskt och internationellt trav.

Draw No Bet bildades 2017. Mellan 2018-2020 anlitades företaget som spelexpert åt TT Nyhetsbyrån där jag skrev V75-tips, Stryktipsförslag och dagliga spelanalyser till tidningar och andra kunder. Ett uppdrag som pågick fram till och med årsskiftet 2020-2021. Från 2018 har jag kommenterat åt diverse produktionsbolag och media. Uppdragsgivarna har varit Sportsground, Spring Media, Rego och Staylive och sändningarna har visats hos CMore, Sportbladet, Sportexpressen, Bandyplay, Elitserien Live, SSL.se och lokalmedias nyhetssajter. Produktionerna sker både offtube och live i arenorna.

Företaget har även erfarenhet från produktion av Webb-TV, Magasin och studioprogram för Svenska Spel, CMore, Mittmedia, Hockeyettan-TV, Bandyplay.

Jag har varit på plats och arbetat med mästerskap och event som ishockey-VM, OS, VM i alpint/längd och melodifestivalen under min sejour som oddssättare åt Svenska Spel.

Mina styrkor är analytisk och strukturerad och samtal med tränarna inför uppdragen är viktigt för mig. Påläst, engagerad och lugn är det jag strävar efter och mottot att alltid göra min senaste match som den bästa hittills samtidigt som vi i produktionen ska ha roligt tillsammans!