Hösten är här

Hösten är här

Vi har tagit oss från sommaren och speedway till hösten och försäsongsmatcher i bandy. Just nu rullar det på med uppdrag i en strid ström. Jag önskar att det gick att säga ja till allt men eftersom familjen kommer i första hand planerar jag inte in alla helger med jobb. Har jobbat på det här med struktur, balans och filosofi under något år och kommit fram till en väg som passar vårt liv.

Jag går dessutom på schema i min andra anställning vilket gör att vissa helger i månaden ändå är blockade.

Företaget kan i alla fall bocka av en speedwaysäsong som bådar gott inför nästa ”riktiga” säsong av BAUHAUS-ligan där målet är ännu fler matcher än i år. Fick med mig resesällskap till säsongens sista uppdrag i Målilla och smålandsderbyt Dackarna vs Vetlanda. Inte mycket till match då Dackarna var helt överlägset den tisdagen.

Full fart mot Söderhamn för andra gången i höst och försäsongmatchen mellan Broberg/Söderhamn-Sandvikens AIK, där Linus Forslund hade stor show.

Nu väntar nya uppdrag under hösten, vi ska ta Ettan fotboll i mål, SDHL har kört igång där min premiär blir mellan Leksand och Brynäs och sen är det förhoppningsvis en hel del bandy som hägrar från i slutet av oktober.

I oktober ska vi även se över hemsida och sociala medier samt ta lite nya strategiska beslut för 2022. Häng med!

Lämna ett svar