Andelsspel hos Högkvarteret Spel & Tobak

Andelsspel hos Högkvarteret Spel & Tobak

Det ska bli mycket spännande och roligt att vara en del av Högkvarteret Spel & Tobaks lineup när det kommer till andelsspel. Det är faktiskt något jag har väntat på att få sätta igång men det har varit lite oklarheter tidigare när jag har haft uppdrag åt TT Nyhetsbyrån. Nu är jag emellertid free agent för att tala hockeyspråk och vad passar bättre än att joina Kent ”Nubben” Norberg, Challe och Emil Berglunds spelbutik.

Visste ni för övrigt att jag drog fram Challe till den expert han blev en gång i tiden. När vi tillsammans satt i studion för Head to Head åt Svenska Spels räkning, då med Isabell Boltenstern som programledare.

– Va, trodde ni inte det? haha!

Nej, det var nog inte jag som drog fram Challe, det gjorde han själv, med god hjälp av Isabell. Det var en mycket roligt tid när spelprogram, i detta fallet specifikt mot Oddset Powerplay, började ta plats online på spelbolagens plattformar. Nu ser det lite annorlunda ut som ni vet, spelbloggar, sociala medier, twitch, med mera.

Mitt senaste uppdrag har alltså varit spelexpert för TT Nyhetsbyrån åt vilka jag har frilansat de tre senaste åren. Under 2020 skrev jag V75-analyser som presenterades hos ett flertal lokaltidningar, bland andra inom Bonnier Local News. Utöver det har jag skrivit både Stryktipset- och Europatipsetanalyser. I grunden har jag 17 års anställning på Svenska Spel bakom mig där jag under 13 år huserade som oddssättare. För mig är grunden en bra och noggrann research och att hitta ett värde, odds kontra relevans/sannolikhet.

Jag har också varit delägare i två travhästar, varav den ena kom till start ett antal tillfällen och höjde pulsen. Känslan att äga häst sitter kvar, just nu står en ridponny i vårt stall. Tyvärr är matchvikten inte den rätta för att jag ska kunna sitta upp där. Mina mål och visioner är utan inbördes rangordning 1) äga och träna min egna travhäst 2) referera ett travlopp 3) sprida glädje och energi oavsett vad jag tar mig för 4) prestera mitt yttersta för de som investerar i mina andelar.

De som träffat mig vet att jag är en social person som gärna är med där det händer, trygg, lojal och handlingskraftig. Nu ska vi gemensamt ta och lösa det här på bästa sätt.

Ni hittar mitt första andelsspel och även alla andra duktiga spelläggares system HÄR. Häng med oss på Högkvarteret Spel & Tobak för en spännande framtid.

Välkomna

Stefan

Lämna ett svar