En kanonvecka!

En kanonvecka!

Det här har varit en riktigt bra vecka. I onsdags blev det en sväng till Stockholm och Sportsground för kommentering av SDHL-matchen SDE mot Linköping. En match där LHC vann rättvist med 3–0. Segern var dessutom LHC:s första för säsongen mot just SDE.

Innan matchen hade jag träffat två gamla kollegor från Svenska Spel-tiden och det var ett kärt återseende. Efter nära 17 år på det statliga spelbolaget har jag såklart skaffat mig vänner för livet och det är kul att ses även om det sker lite för sällan. Det gav mig i alla fall en skön energiboost.

Det här fina diplomet damp ner i brevlådan nyligen. Ett bevis att jag som expert i TT Nyhetsbyråns namn lyckades dela segern i Måltipsligan mellan tio olika mediaföretag/tidningar. Grattis till övriga vinnare och till min före detta arbetsgivare Valbo FF dit jag skänker prissumman om 13 000 kronor delat med tre!

Bilden i rubriken är från Hovet och AIK mot Västerås i hockeyallsvenskan. Det blev ett besök där i fredags med tre gamla kollegor från tiden med hockeyettan. Nu är det tre säsonger sen vi jobbade ihop men vi hade förbaskat kul när vi gjorde veckans match ute i landet och spelade in studio hockeyettan på fredagar. Var det bättre förr? – Ja, det sticker jag inte under stol med att det var, i visst hänseende. Jag ska ta upp lite var hockeyettan är på väg i ett senare inlägg.

Efter matchen blev det en sväng ut på lokal och överlag var det en väldigt lyckad kväll. Matchen vann Västerås efter förlängning, väntat? javisst men det finns en liten uppsida hos AIK. Laget jobbar bättre nu och visar åtminstone en del moral och kämpaglöd. De behövs lite enkla mål och något mer självförtroende innan kvalserien startar. En kvalserie som sänds hos……………..?

Imorgon söndag bär det på nytt av till Stockholm och kommentering av Leksand mot Linköping i SDHL. Häng med på Cmore!

Lämna ett svar