Gott slut & gott nytt år

Gott slut & gott nytt år

https://gratisjulkort.se/tack/

Det är snart dags att lägga 2020 till handlingarna, aldrig har vår kungliga majestät konungens ord om att ”vända blad” känts mer aktuellt.

Bortsett från den hemska pandemin och alla följdeffekter den gett oss ska jag reflektera över saker som varit positivt ur egen synvinkel.

 • Antalet kommentatoruppdrag ökade till 51 uppdrag, en ökning med över 80 procent Tack Sportsground, Spring Media, Staylive
  • 22 fotboll (Damallsvenskan, Ettan fotboll, Elitettan)
  • 17 ishockey (SDHL, hockeyettan)
  • 8 bandy (elitserien herr & dam)
  • 2 innebandy (SSL)
  • 1 handboll (SHE)
  • 1 speedway (Bauhaus-ligan)
 • Förlängt förtroende av TT Nyhetsbyrån att skriva V75- och Stryktipsetanalyser
 • Coronacoaching – hur jag vänder/ställer om verksamheten till 2021 – med coach Johan Dahl
 • Valde att gå från hemmakontor till co-working på DoSpace Stortorget för att få ett större nätverk och arbetskollegor på dagarna.

För 2021 finns det många utmaningar. Tyvärr har TT tvingats säga upp mitt frilansavtal vilket gör att det finns ett antal timmar/vecka att fylla ut med andra uppdrag. Det minskade redan under 2020 men är nu nere på 0% från 2021. Jag har jobbat med TT från starten av 2018 vilket är nästintill tre hela år. Oerhört lärorikt, utvecklande och roligt. Framförallt kommer jag att sakna att skriva V75-analyser varje vecka.

Jag kommer inleda året med en hel del kommentatoruppdrag. Redan första veckan är det matcher lördag-tisdag-fredag-söndag, det vill säga en rivstart. Det kommer också bli en del timvikariat på min gamla högstadieskola i början av året, det sker dock på privat basis och är inget som har med företaget i sig att göra.

För mig är det viktigt att se möjligheterna, det surrar ideligen ett antal olika scenarion i mitt huvud och det gäller att samla ihop allt till konkreta grunder. Hoppas att 2021 även blir ett mer socialt år än vad 2020 har varit. Att vi får träffa nära och kära, att publik får gå på matcher/evenemang och att vi kan öppna upp vårt samhälle igen.

Avslutar med ett fint läsarmail. Ibland får jag det vilket värmer, ibland är det kritik. Jag gillar att få både och. Det gör att jag som skribent måste sätta allt i 100 procent fokus, alltid!

”Hej, beklagar att du fortsättningsvis ej kommer med dina analyser på torsdagarna. Det har varit veckans höjdpunkt. Korta bra kommentarer på varje ekipage och sammanfattningar. Får ändå önska dig ett Gott Nytt Vaccinerat År.”

Med hopp om ett gott 2021!

Gott nytt år och ha en fantastisk nyårsafton.

Lämna ett svar