Nytt år – nya möjligheter

Nytt år – nya möjligheter

Ja den där gamla ”slitna” klyschan har vi hört och läst om ett antal gånger. Stämmer den då?

Jag ser det mer som att året alltid är fullt av möjligheter, det hänger bara på dina egna begränsningar. Går du in i varje ”situation” (idrottsspråk) med ett öppet sinne är chansen så mycket större att du går ur samma läge med något positivt snarare än negativt.

Året har börjat bra, i kommentatorsväg har Draw No Bet varit på bandy i Edsbyn när hemmalaget krossade IFK Motala med 10-1. Den sändningen var i uppdrag från Staylive och bandyplay. Med en utmärkt expert i Daniel Eriksson (tidigare Ljusdal, Falu BS, Hammarby och Kazan) vid min sida så var det den hittills bästa insatsen både som kommentator samt produktionen som helhet.

fronthdp

I onsdags den 8 januari var det Sportsground som var uppdragsgivare och den tidiga seriefinalen i allettan Södra mellan Huddinge och Kallinge-Ronneby. Matchen var välspelad och fartfylld. Kallinge-Ronneby fick en drömstart och trots att Huddinge pressade på och hade fler klara lägen än bortalaget så var Krif Hockey effektivare. Segern skrevs till 6–1 för bortalaget som därmed har fyra raka segrar.

Som kommentator är det inte ofta man får återkoppling, i stort sett bara om man har gjort något dåligt. När det dimper ner ett twittermeddelande beträffande produktionen så är det bara att suga åt sig. Vi jobbar alltid som ett team, oavsett produktion – producent, grafiker, fotograf och kommentator.

Lämna ett svar