What’s up!

What’s up!

Det är dags för en kort uppdatering. Sommaren har tagit oss med storm och med det har det blivit en del välkommen ledighet. Företaget har dessutom valt att ligga lågt under maj-juli eftersom fokus har legat på den nya anställningen hos Svenska Spel med introduktion och allt det innebär som ”nygammal” på en tjänst.

Lite kommenteringsuppdrag blir det ändå under sommaren och speedway tar inte semester tydligen. Ifjol kommenterades EN match i Västervik. I år var målet att göra fler än ifjol. Ett litet men ändå stort mål för mig. Vem vet vad andra tycker, jag kanske inte alls passade in som speedwaykommentator? Idag gör jag min andra match för säsongen när jag åter tar vägarna ner mot vackra Västervik och mötet med Kumla Indianerna. 18.50 på Cmore.se kan ni se den matchen. Nästa tisdag väntar Rospiggarna i Hallstavik.

Ser även fram mot en toppmatch i Ettanfotboll i september. Mer om det lite senare. Två och en halv veckas ledighet är iallafall över och nu väntar tre veckors arbete innan nästa korta semesterperiod ska in. Mycket tankar, många idéer, tiden får utvisa hur hösten och vintern ser ut beträffande uppdragen. See ya’

Lämna ett svar