Hästar i världsklass och mot klassisk mark

Hästar i världsklass och mot klassisk mark

WOW! Har nyss avnjutit Hugo Åbergs Memorial på Jägersro där stoet Double Exposure hade mer eller mindre lekstuga mot hingstar och valackerna. WOW! En uppvisning av en världshäst mot andra världshästar. Travsport när det är som vackrast.

Apropå travet så jobbas det vidare på V75-analyserna som syns i lokalmedia framåt fredag/lördag. För egen del är det roligt att få leverera travtips i sitt egna distrikt eftersom både Gefle Dagblad och Arbetarbladet är två av tidningarna som presenterar mina V75-tips. Besvikelsen var stor när jag brände Cyrano de B. förra veckan trots åtta hästar. Det är bakläxa. Den ska med på den breda garderingen. Raja Ribb däremot hade jag aldrig fått med om inte avdelning ett helgarderats. Åtta femmor blev det förra veckan men det är sjuan alla vill ha och jag ger mig inte.

Imorgon är det också dags att besöka anrika Stockholms stadion när OBOS Damallsvenskan spelar sin sjunde omgång. Det blir min femte match hittills och det har gått över förväntan så långt. I kommentatorsyrket kan man aldrig slappna av och det är fullt fokus oavsett match, sport och liga. Allt för att förmedla det bästa åt Er tittare. Om två veckor blir det ännu en milstolpe i företaget och mitt arbete då speedwaymötet mellan Västervik och Lejonen ska kommenteras från Hejla Arena. Andra omgången i Bauhaus-ligan! Häng med!!

Lämna ett svar