Att ta ett beslut

Att ta ett beslut

Sen två år tillbaka har jag dubbelarbetat, dels som egen företagare med fokus på skribent och spelexpert, samt i en förening som marknads- och eventansvarig. När den rollen mer gick mot kansli- och administrationsarbete föll det sig naturligt att sikta in sig på nya utmaningar – jag gillar fart och action. Därför är fokuset just nu enbart på att få mitt egna företag att växa och att hitta nya spännande uppdrag. Det var inget lätt beslut att ta men det finns inget rätt eller fel här. Ibland måste man våga stänga en dörr för att nya ska öppnas som min mentor brukar säga.

Efter många års erfarenhet från spelbranschen är det främst där som jag har siktat in mig tidigare, men nu öppnar jag upp mig för att skriva allmänt om sport, spel och träning. Dessutom är det min dröm att kommentera, något som jag har återupptagit lite smått, men vill ha mer uppdrag inom.

Med tanke på att jag följt både svensk och internationell ishockey på nära håll i nästan 20 år är det vad jag de största kunskaperna. Jag skulle ändå säga att min styrka är mitt breda kunnande från lag i hockeyettan till skidåkare i världscupen eller tennisspelare på WTA-touren. För mig handlar det om att skanna av det mesta som händer och att vara påläst har jag med mig sen tiden som oddssättare. Något som är A och O i den branschen.

Jag hoppas att flera dörrar öppnas framöver och kontakta mig gärna om ni behöver en ambitiös och pålitlig skribent, en kommentator/expert eller hjälp med event/sponsring.

Tack!

stefan.osterberg@drawnobet.se

 

Lämna ett svar