Att tänka nytt

Att tänka nytt

Som sportintresserad är det en stor abstinens i det rådande världsläget men samtidigt måste vi vara realistiska och tänka: det finns viktigare saker än idrott.

När jag fått perspektiv över det här ofrivilliga avbrottet har jag också förstått att det är en mycket sårbar bransch jag valt. Det har fått mig att se över olika möjligheter för att bredda min verksamhet, att helt enkelt ha flera ben att stå på.

Huvudinriktningen och det jag brinner mest för är det journalistiska. Skrivandet, kommenterandet och analyserandet av lag, spelare, hästar och kuskar har varit och kommer fortsatt att vara det viktigaste. Däremot är det inte fel att tänka lite nytt och nu är det rätt läge då det finns gott om tid. Mitt mål är att ta ett C-körkort med YKB, något som jag funderat på under lång tid. Transportbranschen och yrkeschaufförer är en bristvara vilket gör att det känns än mer viktigt att ta tag i det här ”andra benet” i företaget Draw No Bet Sports Media & Consulting. Om det så måste bildas ytterligare ett företag för detta återstår att se när körkortet ligger i min hand.

Lämna ett svar