Det händer grejer

Det händer grejer

Det rullar på med en del kommenteringsuppdrag för Draw No Bet Sports & Media just nu, jag är evigt tacksam till att få chansen att uppfylla en dröm sen barnsben. Igår gjorde jag min andra bandymatch i karriären då det var Bollnäs mot Frillesås på Sävstaås för Bandyplay. En ganska sval tillställning men med fina individuella prestationer vid målen, framförallt från Frillesås sida. Matchen kan ni se här om ni har konto på Bandyplay.

På onsdag väntar hockeyettan och Huddinge mot Strömsbro för Sportsground. Det ska bli kul att se Rallarbo som jag själv har spelat ett otal matcher mot genom åren. Matchen är viktig i kampen om topp fem och Huddinge har efter en trög inledning verkligen kommit igång.

Anekdot: Om ni inte visste det så har jag ett förflutet som bandymålvakt i ”kändislaget” Enebyberg där flera legender inom svensk bandy valde att ”trappa ner”, eller vad sägs om Hans Elis Johansson, Björn ”Butta” Johansson, Conny Rydqvist, Göran Rosendahl, Putte Ramberg, Henrik Sundin och fd tennisproffset Magnus Norman. Idel-Ädel-Adel!

Lämna ett svar