Godmorgon 2021

Godmorgon 2021

Snön faller

Den första måndagen på länge där jag inte sitter med någon deadline att tänka på. Konstigt, ovanligt och lite trist. Möjligheter till något annat? Javisst! Titta ut på de långsamt fallande snöflingorna, ta en längre och rejälare frukost än vanligt, och att börja planera 2021 mer detaljerat.

Företaget har redan inlett året med att kommentera Sandviken-Edsbyn tillsammans med fd förbundskaptenen Anders Jakobsson. En målsnål tillställning men långt ifrån chansfattig. Två lag som kommer gå långt i år, Edsbyn större favorit på den trupp man besitter, men Sandviken har ett väloljat försvarsspel och en spelidé som alltid ger dem chansen att vinna, plus en målvakt i världsklass – Joel Othén. Å andra sidan var det Edsbyns dito Anders Svensson som briljerade mest i lördags.

Nu väntar ny match för både mig själv och Sandviken på tisdag när Broberg gästar. Efter det följer någon dags andhämtning och förberedelse till fredag när jag beger mig till Uppsala och Sirius-Motala.

Idag ska det planeras lite för januari månad men även på lite längre sikt. Vilka uppdragsgivare är intressanta att samarbeta med framöver? Ska jag släppa sportsbetting mot travet? Ska företaget inrikta sig på andra marknader?

Nedan delar jag med mig av några punkter som gäller 2021.

  • Fortsatt välmående i form av aktiv kontinuerlig träning
  • Fortsätta nätverka med redan etablerade kontakter och även utöka området
  • Våga testa nya saker, ifjol hoppade jag på olika uppdrag/förfrågningar utan större erfarenhet och kände att jag klarade av det. Det är både omväxlande och utvecklande.
  • Inleda ett spännande projekt på hemmaplan, återkommer med mer information där. En insats som ska generera mer uppdrag/intäkter på sikt.

Lämna ett svar