Hej travtips!

Hej travtips!

Sedan början av 2018 har jag haft ett uppdrag hos TT Nyhetsbyrån som frilansskribent. Det har i huvudsak varit Draw No Bets största uppdragsgivare per månad och arbetsbeskrivningen har bestått i att skriva speltips och analyser baserat på de sporter och ligor som pågått. När nu allting har lagts på is baserat på situationen i världen har givetvis de speltipsen och analyserna sakta men säkert ebbat ut i periferin.

Därför var det skönt när jag fick en förfrågan tidigare under året om att börja skriva speltips för travet istället men för samma uppdragsgivare. Om än i mindre del än tidigare uppdrag så är jag ändå oerhört tacksam att TT Nyhetsbyrån tror och litar på mina kunskaper. Det är knappast så att jag kommer in som en gröngöling i travet, jag har följt det och varit en flitig besökare på banorna sen tidig ungdom. I skrift så är det likvärdigt med att skriva om lag, termerna är något annorlunda men spelteorin är densamma – att hitta hästar med spelvärde (större sannolikhet än vad oddsen och/eller streckfördelningen säger).

Med start denna vecka då finalerna i Kungapokalen och Drottningens pokal avgörs på Åbytravet utanför Mölndal, hittar ni mina V75-tips i en lokaltidning nära dig!

Lämna ett svar