Hur ser 2021 ut?

Hur ser 2021 ut?

Tänk om vi kunde se in i framtiden? Skulle vi verkligen vilja det? Efter ett minst sagt osäkert, turbulent men också lärorikt 2020 blickar företaget framåt mot 2021. Att driva ett företag inom mediabranschen är tufft, det har jag nämnt här tidigare, och sen i början av november har jag vetat om att mitt uppdrag med TT Nyhetsbyrån kommer avslutas vid årsskiftet. Det återstår att se om vindarna vänder och möjligheterna uppstår framöver, annars lämnar jag med huvudet högt efter tre års samarbete. Ja, lika många år som jag har haft mitt AB.

Tur att jag har jobbat in ett ben till för sysselsättningens skull. Kommenterandet är på en helt okej nivå, visst önskar man alltid mer uppdrag, men i dagsläget har det varit ett komplement till skrivandet. För 2021 får vi se om jag lyckas ta mig till nästa nivå med större kontinuitet av matcher och ligor att kommentera.

Jag kombinerar gärna tal med skrift och letar efter nya skribentuppdrag. Det behöver inte vara relaterat till spelbranschen. Planen att utöka körkortspalören kvarstår också. Tills saker dyker upp har jag fått lite extra timmar på min gamla skola som timvikarie. Oerhört inspirerande att vara bland de här ungdomarna på högstadiet som inom en inte alltför lång tid ska ut i arbetslivet.

Lämna ett svar