Kul på jobbet

Kul på jobbet

Det har varit Halloween och vi närmar oss med stormsteg jul och nyår. Det är viktigt att ha roligt på jobbet och framförallt som egen företagare, göra saker som känns bra och ger energi. Hittills har jag haft uppdrag som verkligen gett mig mycket som människa, varit utvecklande och stimulerande samt lärorika.

Ser vi till framtiden är det höjt i dunkel men efter att ha varit med om ett högst märkligt år, 2020, känns ingenting omöjligt. Vad som sker efter nyår är svårt att svara på men mina möjligheter att utöka uppdragsdelen är stora efter att min främsta uppdragsgivare TT Nyhetsbyrån sagt upp mitt frilansavtal. Mediabranschen är inne i en tuff period, precis som flera andra branscher och hur mycket jag än ville fortsätta med det uppdraget jag hade åt TT är det bara att gilla läget här.

Behöver just DU en person som är engagerad, lojal, nyfiken och en relationsbyggare, samtidigt som undertecknad gillar att både skriva och prata, hör av dig via mina kontaktuppgifter. Jag kommer fortsätta att ha kul på jobbet, kul på fritiden och kul i framtiden. Vi hörs!

Lämna ett svar