Ovisst läge!

Ovisst läge!

Vi lever i en oviss tid och framtiden är inte lika rakt utstakad som den kanske var tidigare. Hela samhället drabbas hårt, Sverige, Europa, världen – den här pandemin är inte att leka med och kommer finnas med oss under en lång period, hur lång?

Som egen företagare är det självklart ett hårt slag, oavsett bransch. I mitt fall är jag först och främst spelexpert och att skriva spelanalyser åt min uppdragsgivare. Det är att leta med ljus och lykta efter spel i ligor/sporter som ännu inte har stängt ner sin verksamhet. Spännande på sitt sätt men det kräver också tålamod. Till dagens print i media hittade jag i alla fall spel från Nigeria.

Beträffande min andra del i mitt företag, kommentering, ligger allt på is fram till åtminstone april ut. Det finns helt enkelt inga ligor att kommentera då samtliga svenska vår/höst-serier skjutits upp. Nu får man reflektera, skruva på detaljer, planera om och strukturera med andra saker som krävs i företagandet, något som kanske inte hinns med när ekorrhjulet är igång. Jag är övertygad att gå stärkt ur detta, att klara mig under den värsta krisen och att kunna fortsätta driva mig framåt för det jag brinner för. En stor inspirationskälla i mitt företagande och att driva eget har varit min mentor Johan Dahl som alltid kommer med kloka ord, ställer relevanta frågeställningar, och får en att pusha sig framåt. Jag skulle varmt rekommendera Johan för just dig/Ert företag om ni behöver förbättra/förändra något.

Mitt sista framträdande på ett tag blev SHE damhandboll mellan Boden och Önnered i fredags eftersom lördagens SSL ställdes in. Sen fick jag också möjligheten att hoppa in hos min gamla arbetsgivare i Studio Oddset när jag Stefan X:et Erixon och programledare Fredrik Warg snackade upp helgens SM-finaler i bandy.

Nu kämpar vi tillsammans – ta hand om Er därute och se till att följa de råd som folkhälsomyndigheten kommer med.

Lämna ett svar